Jack Dorsey er ikke fan af nye Crypto-regler

Jack Dorsey , administrerende direktør for både Square og Twitter, er ikke fan af nogen indgående cryptocurrency-regler .

Jack Dorsey er ikke til fordel for nye Crypto-regler

Dette er fornuftigt i betragtning af Square, et af hans firmaer, der for nylig købte omkring $ 50 millioner dollars i bitcoin for et par måneder siden for at blive en af ​​de første institutionelle virksomheder, der åbent støttede Bitcoin Future og havde en så stor andel i den. Det er sandsynligt, at Dorsey ikke ønsker et hit for dette køb.

I et åbent ord til Financial Network Enforcement Network (FinCEN) ser det ud til, at Dorsey baser disse nyfundne regler i betragtning af at de potentielt skader folks privatliv, og at de i sidste ende ville gøre økonomisk retshåndhævelse vanskeligere på lang sigt.

De regler, han henviser til, blev oprindeligt introduceret omkring juletid . De foreslår, at enhver, der deltager i en kryptotransaktion til en værdi af omkring $ 3.000 eller mere, får deres identitet – inklusive deres navne og adresser – forelagt lovgivere, så de kan undersøges korrekt. Ideen er at sikre, at ingen kryptokriminalitet finder sted, og hvis den sker, vil dette potentielt gøre det lettere at finde og undersøge.

Dorsey er imod dette og hævder i sit brev:

Blev forslaget implementeret som skrevet, ville Square være forpligtet til at indsamle upålidelige data om personer, der ikke har tilmeldt sig vores service eller tilmeldt sig kunder.

Han forklarede yderligere, at reglerne ikke gør noget for at stoppe traditionelle økonomiske forbrydelser og i stedet tager unødvendigt sigte på dem, der er involveret i kryptotransaktioner:

Uoverensstemmelsen mellem behandlingen af ​​kontanter og kryptokurrency under FinCENs forslag vil hæmme vedtagelsen af ​​kryptokurrency og invadere privatlivets fred for privatpersoner … Hvis en firkantet kundes mor giver sin datter $ 4.000 i fysiske kontanter, og datteren indbetaler disse midler i en bank, ville banken ingen forpligtelse til at indsamle oplysninger om kundens mor. I henhold til forslaget, hvis denne samme transaktion blev gennemført i kryptokurrency, ville banken være nødt til at nå ud over sit kundeforhold og trænge ind på moderens private oplysninger for at datteren med held kunne deponere og frit få adgang til hendes gave.

Det virkelige problem her i Dorseys sind er, at det ville sende retshåndhævende agenter på adskillige vildgåsjagter for enkeltpersoner, der ikke har gjort noget galt, og han frygter, at mange mennesker som et middel til at forhindre deres privatliv i at blive invaderet i sidste ende ville henvende sig til uregulerede kanaler for at undslippe afsløring, hvilket potentielt kan sætte dem i reel fare fra andre kriminelle i fremtiden.

Han nævnte yderligere:

Selvom det ville være meningsløst for FinCEN at indføre regler, der ville resultere i mindre synlighed af de aktiviteter, det søger at overvåge, er det nøjagtigt, hvad forslaget ville gøre … Som skrevet vil disse regler kun resultere i at undergrave de angivne mål for forslaget.