$ 550 millioner Bitcoin-udstrømninger foreslår, at institutioner fortsætter med at købe BTC

Da prisen på bitcoin kæmper for at overgå markeringen på $ 24.000, men forbliver sundt over $ 23.000, antyder udstrømning af den populære kryptovalutaudveksling Coinbase, at institutioner har ved med at købe BTC.

Har set mindst to transaktioner på 12.000 BTC flytte ud af dets tegnebøger

Analysedatafirma On-chain CryptoQuant påpegede på sociale medier, at Coinbase Pro, den professionelle handelsplatform for den San Francisco-baserede børs, der har signaleret sin hensigt om at gennemføre et registreret offentligt udbud, har set mindst to transaktioner på 12.000 BTC flytte ud af dets tegnebøger.

Disse store transaktioner ud af børsen antyder, at institutioner køber bitcoin. Ki Young Ju, administrerende direktør for CryptoQuant, spekulerede på sociale medier, at midlerne flyttede til „forvaringslignende tegnebøger“ og muligvis kunne være kolde tegnebøger, som børsen oprettede for sine kunder efter at have gennemført over-the-counter-tilbud for dem.

En anden stor Coinbase-udstrømning for et par timer siden. Institutionelle investorer køber $ BTC.

Hvis dette var institutioner, der købte BTC, er lydstyrken bemærkelsesværdig, da hastigheden af nye BTC, der kommer ind på markedet, er bremset, siden blokbelønningen halveres. I november anslås det, at minearbejdere præges lige under 28.000 BTC i blokbelønninger, næppe nok til at dække begge Coinbase-transaktioner.

Dette indebærer en leveringsklemme

Dette indebærer en leveringsklemme, som nogle mener vil føre til yderligere opadgående prisbevægelser. Oven i det har Grayscale Investments, den største kryptovaluta-kapitalforvalter, tilføjet $ 3,4 mia. Til sine aktiver under forvaltning på en uge, hvilket bringer det samlede beløb til $ 16,4 mia. Løvenes andel af aktiverne er i dets Bitcoin Trust, GBTC.

Institutionel efterspørgsel efter flagskibskryptovaluta er i kontrast til flere faktorer, der negativt påvirker markedet, herunder den nyligt anlagte sag mod Ripple Lab fra US Securities and Exchange Commission (SEC).

Per The Wall Street Journal er kernen i retssagen, om XRP er et værdipapir, der burde have været registreret hos tilsynsmyndigheden eller ej. Da Ripple ikke registrerede XRP som et værdipapirudbud, hævder regulatoren, at investorer ikke havde tilstrækkelig information, og som sådan havde de tiltalte en uretfærdig fordel.

Desuden afventer markedet fordeling af midler til Mt Gox’s kreditorer, som efter at have ventet i årevis på at modtage deres BC måske er opsat på at sælge deres midler på markedet og lukke det kapitel i deres liv. Dette ville resultere i, at 140.000 BTC blev solgt på markedet.